Nova

Queen Star Nova from Fairykarisma 

Geboren op 6 mei 2016.

Queen Star Nova from Fairykarisma, roepnaam Nova, een Black Smoke with White poesje, geboren bij Lucia Palma in Cattery Fairykarisma, Italië. 

Nova is toen ze 16 weken oud was naar Nederland gevlogen om onze cattery te komen versterken. Nova is een heerlijk eigenwijs poesje die goed weet wat ze wil en ook graag alles even uitproberen of iets wel of niet mag, of misschien ondertussen misschien toch wel weer mag? Niets is veilig voor haar op te bergen want ze is ook nog eens heel erg slim, weet lades te openen, iets er uit te gooien om te kijken of er misschien niet toch ook iets leuks voor haar in ligt. Daarnaast is ze enorm slim en houd van moeilijkere spelletjes leren, kan apporteren als de beste en weet ons ook heel goed bezig te houden in plaats van andersom! We genieten elke dag weer volop van dit super lieve “Draakje” zoals we haar toch ook wel eens noemen.  

Nova is getest op HCM en PKD doormiddel van echografie, volledig gezond bevonden en heeft haar eerste nestje gehad.

Omdat Rafiki erg de behoefte heeft om naar buiten te gaan en ik hem een goede afgesloten tuin gun waarin hij lekker vogeltjes kan loeren en zich uit kan leven heb ik besloten voor hem, en tegelijk zijn beste vriendinnetje Nova, een geschikt huisje te zoeken en die heb ik dan ook gevonden bij Rob en Joke Maller, waar ze samen oud mogen worden.

Stamboom Nova

De vader van Nova is Ch. Octavian von der Schwartzwaldtigern. 

De moeder van Nova is Ch. Morgana of Anima Siberiana.