Nest Gaya 2016

Anuttama Gaya

X

Jagannath Cupidovich Silkasib 

Nest Gaya is geboren op 7 februari 2016.

December 2015 is Gaya op date geweest bij dekkater Jagannath. Ze hielden het nog even spannend voor ons, omdat ze ons niet hebben laten weten of er een dekking was geweest of niet. Wel veranderde Gaya al snel van karakter, waardoor ik heel erg het gevoel had dat ze drachtig zou zijn. Ook veranderde Gaya haar uiterlijk na 2,5 a 3 weken dus met 25 dagen heb ik een controle laten doen bij de dierenarts. Die heeft gevoeld of hij kittens voelde en dat bleek het geval… in ieder geval 3, was zijn antwoord! 

7 Februari 2016 was het dan zo ver dat Gaya ging bevallen. Ze heeft 4 prachtige kittens op de wereld gezet, 2 poesjes en 2 katertjes. 

Arosa is een heel mooi meisje die dit ook goed weet van zichzelf, een beetje een diva dus. Wel een diva met een heel lief karakter en kan ook lekker druk doen met broertjes en zusje. Arosa gaat wonen bij Michiel, Liesbeth, Kees en Emilie en gaat Marie heten, vernoemd naar 1 kitten van de Aristocats. 

Adam is een heel lief rustig mannetje die graag met zijn broertje en zusjes mee speelt maar ook heerlijk ergens rustig gaat liggen, komt kroelen of slapen in de buurt, of eet tot alle bakjes leeg zijn! Adam gaat wonen bij Leonne, Yorick en siberenvriendje Benji en gaat Baldr heten. 

Axwell is een heel vrolijk druk aanwezig mannetje die altijd in is voor een spelletje. Hij plaagt zijn broertje en zusjes wat af en ook Rafiki en mama hebben het te verduren. Daarnaast komt hij heerlijk kroelen op schoot en staat hij als eerste vooraan voor contact met vreemden. Axwell gaat wonen bij Annemarie en haar zoons Hugo, Floris en Thijs en gaat Sep heten. 

Abisha is een lief en rustig meisje die graag met haar broertjes en zusje mee speelt maar ook heerlijk zichzelf kan vermaken. Ze is wat afwachtender dan de andere kittens maar had direct een klik met haar nieuwe personeel en zij met haar. Abisha gaat wonen bij Inge en haar dochter Marit en blijft Abisha heten.