Rafiki

Pr. Elias “Rafiki” van Moya Dorogaya 

Geboren op 6 april 2015.

Rafiki is een kater die geboren in Cattery Moya Dorogaya als Elias van Moya Dorogaya. De vader van Rafiki is de Siberische Kat waardoor ik echt verliefd ben geworden op dit ras. Omdat Rafiki zoveel op zijn vader lijkt, wilde ik hem graag vernoemen naar zijn vader Rafi Zabor van Moya Dorogaya. Daarnaast betekent Rafiki “vriend” in het Afrikaans, en dat is hij zeker. Rafiki is een lieve kroelkater die op je staat te wachten bij de voordeur als je thuis komt. Hij is een kater die heel speels is, graag ondeugend is en zich altijd een beetje baby zal blijven voelen. 

Omdat Rafiki bij ons is komen wonen als liefhebberskat hebben wij hem op halfjarige leeftijd laten “helpen” en mag hij als banktijger door het leven. 

Op 19 maart 2017 heeft Rafiki zijn derde CAP punt behaald op show waardoor wij nu de titel Premior (Pr.) voor zijn naam mogen noteren. 

Omdat Rafiki erg de behoefte heeft om naar buiten te gaan en ik hem een goede afgesloten tuin gun waarin hij lekker vogeltjes kan loeren en zich uit kan leven heb ik besloten voor hem, en tegelijk zijn beste vriendinnetje Nova, een geschikt huisje te zoeken en die heb ik dan ook gevonden bij Rob en Joke Maller, waar ze samen oud mogen worden.