Noraly

BERKA’S NORALY

Geboren op 26 februari 2018.

Noraly is geboren bij cattery Berka samen met haar zusjes Koda en Bobbie.

Haar moeder is Berka’s Lemon en haar vader is Gr. Int. Ch. Victor’s Einstein.

Soms heb je als fokker een nestje uit mooie lijnen die je heel graag voort wil zetten, maar heb je geen plek in je eigen cattery. Dan is het mooi om samen te kunnen werken met een andere cattery om zo je lijnen veilig te stellen en een mooie fokpoes niet verloren te laten gaan. Zo ook met onze knappe Noraly. Van cattery Berka hebben wij de kans gekregen om deze mooie lijnen voort te zetten in onze cattery, waar wij cattery Berka erg dankbaar voor zijn.

Noraly is een speels en lief meisje. Ze is enorm nieuwsgierig en erg opdringerig met kroelen. Ze zal er altijd voor zorgen dat ze de aandacht krijgt die ze wil. Dit doet ze ook nog wel eens door wat ondeugend te zijn, maar daar is ze natuurlijk ook nog jong voor. Noraly is een allemansvriendje en het maakt haar niet uit wie er wil kroelen of spelen, als ze dat maar willen is het goed.

Noraly zal, als zij de leeftijd van 1 jaar oud heeft bereikt, getest worden voor de erfelijkheidsonderzoeken en als ze deze met vlag en wimpel doorstaat zullen wij haar voor een dek laten gaan om zo hopelijk najaar 2019 een mooi nestje kittens van haar te mogen krijgen.