Nest Nova 2017

QUEEN STAR NOVA FROM FAIRYKARISMA

X

BJOR VALENTINO VAN MOYA DOROGAYA

Nest Nova is geboren op 28 juli 2017.

Op 21 mei 2017 is Nova op date geweest bij dekkater Bjor.

Op 28 juli 2017 was het zo ver dat Nova ging bevallen. Ze heeft 4 prachtige kittens op de wereld gezet, 1 poesje en 3 katertjes.

Giusy is het eerstgeboren kitten van Nova en wat waren we blij met dit mooie blauw-witte meisje. Een droom die uitkwam, omdat blauw effen een kleur is waar ik als fokker echt verliefd op ben. Giusy wisten we dan ook vrij direct van dat ze mocht blijven om haar moeder op te volgen. Giusy is een rustig meisje die wel erg nieuwsgierig is, maar ook de kat uit de boom kan kijken. Ze vindt niet direct iedereen gelijk leuk, maar met name als iemand rustig is, wordt ze zo vriendjes met diegene.

Benito is een heerlijk druk aanwezig mannetje, gek op spelen en niet te stoppen. Altijd als eerste overal als de kippen bij en altijd de laatste die stopt met spelen, of eten, net wat er te gebeuren stond. Benito heeft een mooi uitgesproken koppie en een prachtige bouw, waardoor velen direct verliefd op hem worden. Zo ook Gerdien en haar zoon Simen uit Doorn, waar Benito zijn gouden mandje heeft gevonden.

Fabio is een enorm lieve en rustige kroel, maar gemakkelijk enthousiast te maken om te komen spelen. Zijn bijzondere zwarte kleur maakt hem een opvallend kitten tussen zijn broers en zusje. Velen die vanaf de foto’s een van zijn tabby broertjes verkoos, werden op slag verliefd op zijn karakter als ze hem mochten ontmoeten. Dit geldt ook voor zijn nieuwe eigenaren Tom en Tiffany en hun kinderen Jasper en Floor, wonend in Mechelen, België.

Miliano is een beetje qua karakter tussen Benito en Fabio in. Hij kan enorm druk doen en spelen, maar is ook een enorme kroel. Ook Miliano is vanwege zijn tabby patroon een kitten met een uitgesproken koppie. Zowel op uiterlijk als karakter verliefd geworden hebben Cindy en Steven en hun kinderen Sara en Lars uit Genk, België, hem geadopteerd in hun huisgezin en daar is later nog een Selkirk Rex kitten Sky bij komen wonen, waar hij grote vriendjes mee geworden is.