Echo Giusy

Zes weken geleden is onze Guisy op date geweest bij Joep. Na een week of 3 begonnen Giusy haar tepels te veranderen en te verkleuren en met een week of 4 hebben we Giusy laten bevoelen door een dierenarts in opleiding en hebben zowel zij als ikzelf 1 knikkertje gevoeld voordat ze haar buikspieren weer enorm aanspande. Giusy was met 5 weken totaal 380 gram aangekomen.

Echter met 6 weken was ze 2 gram afgevallen, in plaats dat ze aangekomen was. Mijn gevoel zei dat dit niet klopte en daarom heb ik voor de zekerheid een echo laten maken en helaas, mijn vermoeden werd bevestigd, Giusy is niet (meer) drachtig. Soms komt het bij katten voor dat als ze drachtig zijn van maar 1 of 2 kittens dat deze voor de 6e week door het lichaam wordt opgenomen en dus verdwijnt.

Zowel wij als de dierenarts zijn ervan overtuigd dat Giusy wel drachtig is geweest, maar helaas is dit nu dus niet het geval. Zodra Giusy weer krols is gaan we voor een nieuwe poging. Het blijft de natuur en die laat zich niet plannen. Gewoon een gevalletje dikke pech en nog meer training in geduld.